LAHJAKORTIT   |   AJANVARAUS   |   VERKKOKAUPPA

VUOSAAREN JALKATERAPIAKESKUS

Myymälä ja vastaanotto

050 3055020
info@vuosaarenjalkaterapia.fi

Pursilahdenranta 2, 00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta.
Kartalla »

vuosaaren-jalkaterapiakeskus-osoite

Palveleva myymälä avoinna seuraavina lauantai-päivinä klo 10-15, Veera tavattavissa:

19.1.,
2.2., 16.2.,
9.3., 23.3.,
6.4., 13.4., 27.4.,
11.5., 18.5., 25.5.,
8.6., 15.6.

Veera paikalla asiantuntijana kevytjalkineiden valinnassa ja kaikissa jalkaterapiaan liittyvissä kysymyksissä, tervetuloa tutustumaan! Tervetuloa tutustumaan!

Saapuminen:

Vuosaaren metroasemalta on kävelymatkaa vajaa 1 km, suoraan kohti etelää. Bussit 560, 98 ja 816 ajavat Leikosaarentietä, niiden pysäkit Vedenottamontie ja Iiluodontie ovat lähimpänä. Palvelulinja 817:n Hiekkalaiturinraitin pysäkiltä on vain noin 200 metrin matka Jalkaterapiakeskukselle.

Hiekkalaiturintien varressa on 4 h parkkipaikkoja ja Hiekkalaiturintien päässä, Hiekkajaalanrannan alussa, on 2 h parkkipaikkoja. Kävelymatka Jalkaterapiakeskukselle on noin 200 metriä.

Pursilahdenranta 2 -taloyhtiön omat vieraspaikat ovat rakennuksen sisäpihalla. Hiekkalaiturintien loppupäässä on vasemmalle viitta "Pursilahdenranta 2". Siitä suoraan eteenpäin, kunnes edessä on kuusi paikkaa, joissa lukee "varattu as. oy Docksidelle". Paikat ovat asiakkaidemme käytettävissä.

VUOSAAREN JALKATERAPIA

Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen tavoitteena on laadukas palvelu. Terapia toteutetaan aina ammattitaitoisesti ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä.
Olemme vuonna 2010 perustettu pienyritys, jossa toimii yksityisenä ammatinharjoittajana eri Terveyspalvelujen / kuntoutusalojen yrittäjiä. Yrityksen työntekijät käyvät jatkuvasti kouluttautumassa ja hakemassa lisäoppia alalle erilaisten lisäkoulutusten muodossa.
Kaikkiin hoitoihimme pääsee ilman lähetettä. Meiltä sovitusti myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

HENKILÖKUNTA

Meillä toimii kaksi jalkaterapeuttia. Veera on valmistunut jalkaterapeutiksi 2004 ja hänellä on laaja kokemus. Osaamista ja kiinnostusta on hoitavan jalkaterapian (iho- ja kynsimuutokset) lisäksi kehon toiminnallisuus, koko kehon ja jalkojen lihasten käyttöönotto optimaalisesti, sekä virheasentojen ja kipujen korjaaminen tietoisesti.Sari on valmistunut jalkaterapeutiksi jouluna 2017. Hänen tietopuolinen osaamisensa on laajaa ja tuoretta. Sari käyttää hoidon tukena mobilisaatiota, kinesioteippausta ja valmistaa tarvittaessa pohjallisia ja silikoniortooseja.Laajempaa esittelyä molemmista alla.

 

Hei, olen Veera ja omistan Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen ja toimin siellä jalkaterapeuttiyrittäjänä. Valmistuin AMK:sta vuonna 2004. Tämän jälkeen olen hankkinut paljon lisäkoulutusta alalta. Voit tutustua tarkemmin koulutustaustaani CV:n kautta.

Vapaa-aikani kuluu perheen ja hevosten parissa. Perheeseeni kuuluu yksi tyttö (2006) sekä poika (2009).

Eläimet, erityisesti koirat ja hevoset, ovat lähellä sydäntäni. Olen harrastanut ratsastusta monia vuosia ja tunnen ratsastajien tarpeet.

Harrastan myös säännöllisesti pilatesta ja liitän ohjaavaan jalkaterapiaan ja toiminnalliseen harjoitteluun syviä lihaksia ja kehon hallintaa vahvistavia somaattisia pilates- ja venyttelyliikkeitä.

Jouluna 2017 ostin yrityksen käyttöön Typy-ponin (kuvassa). Järjestän Typyn kanssa hevosavusteista toimintaa, ponin käsittelyä ja talutusratsastusta. Kysy lisää tai tutustu www.hevosavusteinentoiminta.fi

KOULUTUKSENI

Jalkaterapeutti (AMK), 2004
Ylioppilas, 2000

LISÄKOULUTUKSET

 • Jalkaterapeuttien sekä yrittäjien opintopäiviä vuosittain
 • Kevät 2017 Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
 • 4.-9.4.2017 Järjestyksenvalvojan peruskoulutus, järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteet. Kouluttajat Antti Saarnio, vastuukouluttaja. Järjestyksenvalvojakouluttaja, voimankäytönkouluttaja.
 • 8.-10.3.2017 Jalan ja nilkan alueen workshop. Kouluttaja Jukka Kangas, Fysioterapeutti YAMK, manuaalisen fysioterapian erityisasiantuntija, IMTA kouluttaja Fysioterapia-konsultit FTK Oy.
 • Syksy 2015- kevät 2016 Jalkaterapian kliiniset tutkimusmenetelmät, täydennyskoulutus. 30 t. Metropolia ammattikorkeakoulu. Opettajina jalkaterapian lehtorit Pekka Anttila, Matti Kantola ja Elina Hurtta.
 • 24092015 Näyttötutkintomestarin koulutusohjelma 25 op. Opettaja Petja Sairanen, NTM-asiantuntija, lehtori. Haaga-Helia ammatillinen opettajakorkeakoulu.
 • 27032015 EA2. Titta Eloranta, Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja, ETK.
 • 05062014 Kinesioteippaus perusteet –kurssi. 3 t. Opettaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja. Somatic Center Finland.
 • 08052014 Juoksun biomekaniikka ja kehonhallinta –kurssi. 3 t. Opettaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja. Somatic Center Finland.
 • 22112012 – 18012013 Somatic Stretching –ohjaajakoulutus. Kurssin kesto 36 oppituntia. Opettaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja.
 • Syksy 2012,  alaraajan ja lantion manuaalinen terapia, 3op. Metropolia. Opettajana osteopaatti Kari Suomalainen ja jalkaterapian opettaja Elina Hurtta
 • 19032012 Lihaskalvolinjojen merkitys kehonhallinnan opetuksessa, Somatic Center Finland. Kouluttaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja.
 • 17122011 Alaraajan faskia- ja venytyshierontakurssi. Opettaja Jari Ylinen, fysiatrian ja lääkinnällisen kuntoutuksen dosentti, Doctor of Osteopathy.
 • 26082011  Kynsiproteesikurssi, Metropolia. Opettaja Andreas Greppmayr, Bsc (Hons) Podiatry, Geschäftfuhrer, Saksa.
 • Kevät 2011 Spiraalidynaamisen jalkakoulun ohjaaminen, Metropolia. Opettaja Riitta Saarikoski, ft, jt, THO, jalkaterapian lehtori.
 • 12032010 – 13032010 Laatujärjestelmäkoulutus - Toimintajärjestelmän kehittäminen ja kilpailukyvyn parantaminen. Tehy ry. Kouluttaja Marja-Kaarina Koskinen, MSc BMS, laatukouluttaja.

Olen jalkaterapeutti (AMK) ja toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana Vuosaaren jalkaterapiakeskuksessa vuoden 2018 alusta lähtien.

Ensimmäisen urani tein tanssijana, johon kouluttautuminen alkoi 9-vuotiaana Suomen kansallisoopperan balettikoulussa viiden vuoden ajan. Sen jälkeen opiskelin eri tanssilajeja Helsingin Tanssiopiston vapaaoppilaana nelisen vuotta sekä vuoden New Yorkissa Martha Graham School of Contemporary Dance ja Madame Darvash Ballet -kouluissa. Opiskelu jatkui aina vapaa-ajallakin oman ammattitaidon ylläpitämisellä ja kehittämisellä Suomessa ja ulkomailla sekä mm. tanssiopettajan ja koreografian koulutuksissa.

Olen ollut Suomen Tanssitaiteilijain Liiton jäsen vuodesta 1978 ja toiminut tanssijana ja tanssinopettajana liki 20 vuotta eri tanssiryhmissä (Tanssiteatteri Rollo, Aurinkobaletti ja Tanssiteatteri Raatikko) sekä freelancerina monissa tanssiteoksissa sekä opettanut eri ikäisiä tanssin harrastajia Helsingissä, Uudellamaalla ja Espanjassa.
Aktiivisen tanssiurani jälkeen opiskelin datanomiksi ja toimin IT-alalla tuotekehityksessä Senior Quality Engineer- työtehtävissä kymmenisen vuotta.

Näitä kolmea uraani yhdistää jatkuva opiskelu ja itsensä kehittäminen. Tanssitausta ja sen eteen tekemäni työ on vahvasti osa omaa identiteettiäni ja sen myötä alaraajat, keho ja liike yhdistyvät nykyiseen ammattiini. Ohjelmistotestauksen ja jalkaterapian ammattejani yhdistävät ongelmanratkaisun ja syy-seuraus-yhteyksien keskeisyys.

Perheessämme on nuori kilpaurheilulajien harrastaja (jääkiekko, rullakiekko, jääpallo ja jalkapallo), jonka kanssa olen harrastanut monia liikuntalajeja. Omat kestoharrastukseni ovat jooga, uinti, pyöräily ja siirtolapuutarha.

Opinnäytetyöni tein lasten ja nuorten rasitusvammoista (10–16-vuotiaiden juniorijalkapalloilijoiden alaraajojen tyypilliset rasitusvammat ja niiden ennaltaehkäisy). Lasten ja nuorten jalkaterapia on yksi erityisen mielenkiinnon kohteistani. Paneudun kaiken ikäisten asiakkaiden alaraajaongelmiin ja -haasteisiin kokonaisvaltaisesti ja pyrin parhaisiin mahdollisiin hoitotuloksiin yhdessä asiakkaan kanssa.

Monipuolinen ja haastava jalkaterapia on nykyinen unelma-ammattini. Eri ikäisten asiakkaitten kanssa on ilo työskennellä ja kliinisestä työstä saa välittömän kokemuksen työn tarpeellisuudesta ja se motivoi minua kehittämään itseäni yhä enemmän, jotta voin parhaiten olla asiakkaille hyödyksi. Mitä aikaisemmin reagoit havaitsemiisi alaraajamuutoksiin, sitä nopeammin päästään tuloksiin alaraajojen ja kehon terveydessä. Hyvä on myös pitää mielessä, että ennaltaehkäisy on viisainta, parasta ja halvinta hoitoa.

Lämpimästi tervetuloa alaraajoihin liittyvien ongelmien, haasteiden tai kysymystesi kanssa vastaanotolleni Vuosaaren jalkaterapiakeskukseen.