Vuosaaren jalkaterapia

Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen tavoitteena on laadukas palvelu. Terapia toteutetaan aina ammattitaitoisesti ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Olemme vuonna 2010 perustettu pienyritys, jossa toimii yksityisenä ammatinharjoittajana eri Terveyspalvelujen / kuntoutusalojen yrittäjiä. Yrityksen työntekijät käyvät jatkuvasti kouluttautumassa ja hakemassa lisäoppia alalle erilaisten lisäkoulutusten muodossa.

Jalkaterapiakeskus sijaitsee Aurinkolahdessa, Vuosaaressa, Itä-Helsingissä. Osoite on Pursilahdenranta 2, liike 2. Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta.

Vuosaaren metroasemalta on kävelymatkaa vajaa 1 km, suoraan kohti etelää. Bussit 560, 98 ja 816 ajavat Leikosaarentietä, niiden pysäkit Vedenottamontie ja Iiluodontie ovat lähimpänä. Palvelulinja 817:n Hiekkalaiturinraitin pysäkiltä on vain noin 200 metrin matka Jalkaterapiakeskukselle.

Hiekkalaiturintien varressa on 4 h parkkipaikkoja ja Hiekkalaiturintien päässä, Hiekkajaalanrannan alussa, on 2 h parkkipaikkoja. Kävelymatka Jalkaterapiakeskukselle on noin 200 metriä.

Pursilahdenranta 2 -taloyhtiön omat vieraspaikat ovat rakennuksen sisäpihalla. Hiekkalaiturintien loppupäässä on vasemmalle viitta "Pursilahdenranta 2". Siitä suoraan eteenpäin, kunnes edessä on kuusi paikkaa, joissa lukee "varattu as. oy Docksidelle". Paikat ovat asiakkaidemme käytettävissä.